Steun Grachtconcert Oud-Zuid

Brengt u de musici op het podium?

Klassiek op de Westlandgracht. Maak het mee en mogelijk! De sprankelende klanken van klassieke muziek en zang dwarrelen over de Westlandgracht in Amsterdam.

Met uw hulp wordt 8 september een prachtige dag. Aan het begin van de avond treden verschillende klassiek geschoolde professionele musici belangenloos op tijdens een gratis toegankelijk concert op het mooie terras van restaurant Cedars. Onder andere altvioliste Esther Apituley, bariton Pierre Mak en mezzosopraan Sára Gutvill. (zie video) geven acte de presence.

We hebben al een aantal sponsors aan ons weten te binden, maar onder andere voor de geluidsinstalatie en de overkapping van het terras is nog geld nodig. We hopen een deel van deze kosten met uw steun bij elkaar te krijgen. Het Grachtconcert Oud-Zuid plaatst de Hoofddorppleinbuurt op een positieve manier in de schijnwerpers. Het evenement draagt niet alleen bij aan de populariteit van de buurt, maar ook aan het verstevigen van de sociale contacten tussen buurtbewoners onderling. Het is de bedoeling dat het een jaarlijks terugkerend evenement wordt. Net zo leuk en populair als het beroemde Prinsengrachtconcert.

Wilt u een donatie doen? Maakt u het dan a.u.b. over op rekeningnummer: NL65INGB0007611216 t.n.v. 3 x h ondernemersvereniging