Locatie

Locatie

Libanees restaurant Cedars – Westlandgracht – Amsterdam

Cedars is niet alleen onze hoofdsponsor, maar tevens de prachtige  locatie van het grachtconcert. Hier is het heerlijk toeven onder het genot van een hapje, een drankje en sfeervolle muziek.

Over Cedars:

Van goed eten en drinken geniet je niet in je eentje. Tenminste, niet in Libanon. Je deelt het met elkaar: of het nu met familie, met vrienden of met zakenrelaties is. Ook bij Cedars te Amsterdam staat delen centraal. Daarom koestert het restaurant de traditionele Libanese keuken. Met oog voor schoonheid en detail.

Cedars verwijst naar de cederboom, het nationale symbool van Libanon. De statige cederboom staat voor kwaliteit, kracht, schoonheid en waardigheid. Dit zijn stuk voor stuk elementen die in de gerechten, service en sfeer zijn terug te zien.

Cedars doet dit al jaren met veel genoegen aan de Westlandgracht in Amsterdam. Op een unieke locatie aan het water, met een zonterras én gratis parkeergelegenheid. Dankzij deze locatie en het heerlijke eten heeft het restaurant de afgelopen jaren een geweldige groep aan regelmatig terugkerende gasten opgebouwd.

Sinds de zomer van 2016 is Cedars een cocktailbar en nieuw loungegedeelte rijk. Hierdoor waan je je elke middag, avond en nacht in een bruisend Beiroet.