Doneer op Voor de Kunst en steun het Grachtconcert!

Steun het Grachtconcert Oud-Zuid

Doneer op Voor de Kunst

Help ons om het sprankelende Grachtconcert Oud-Zuid mogelijk te maken en doneer een bedrag op Voor De Kunst. Op 23 september treedt een aantal klassiek geschoolde musici belangenloos op aan de mooie Westlandgracht in Amsterdam Oud-Zuid. Het concert is gratis toegankelijk voor buurtbewoners en andere belangstellenden. De organisatie bestaat volledig uit vrijwilligers.
We hebben inmiddels een aantal gulle sponsoren, maar nog geld nodig om het Grachtconcert tot het grote succes te maken dat wij voor ogen hebben. We waarderen het zeer als je ons helpt het concert op 23 september nog mooier en beter te maken.
Kijk op Voordekunst.nl/projecten/5777 en doneer, elk bedrag is welkom!
Alvast heel veel dank namens alle vrijwillige organisatoren betrokken bij het Grachtconcert Oud-Zuid

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *