De hoofdsponsor is bekend! Libanees restaurant Cedars.

Restaurant Cedars aan de Westlandgracht, heeft ons toegezegd hoofdsponsor te willen zijn voor het grachtconcert. Na veel overleg hebben wij besloten het hele grachtconcert te laten plaatsvinden op deze prachtige locatie aan het water.

Over Cedars

Cedars verwijst naar de cederboom, het nationale symbool van Libanon. De statige cederboom staat voor kwaliteit, kracht, schoonheid en waardigheid. Dit zijn stuk voor stuk elementen die wij in onze gerechten, service en sfeer terug laten komen.

Dit doen wij sinds 2007 met veel genoegen aan de Westlandgracht in Amsterdam. Op onze unieke locatie aan het water, met een zonterras én eigen gratis parkeergelegenheid, hebben we de afgelopen jaren een geweldige groep aan regelmatig terugkerende gasten opgebouwd.

Met onze verbouwing in de zomer van 2016, waardoor Cedars nu ook een cocktailbar en nieuwe loungegedeelte rijk is, hopen we al onze gasten een nog mooiere ervaring te kunnen bieden.  Daarnaast biedt het vernieuwde Cedars een mooie mogelijkheid voor oude en nieuwe gasten om kennis te maken met onze gastvrijheid en zich alzo een middag, avond of nacht in bruisend Beiroet te wanen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *