Doneer op Voor de Kunst en steun het Grachtconcert!

Steun het Grachtconcert Oud-Zuid

Doneer op Voor de Kunst

Help ons om het sprankelende Grachtconcert Oud-Zuid mogelijk te maken en doneer een bedrag op Voor De Kunst. Op 23 september treedt een aantal klassiek geschoolde musici belangenloos op aan de mooie Westlandgracht in Amsterdam Oud-Zuid. Het concert is gratis toegankelijk voor buurtbewoners en andere belangstellenden. De organisatie bestaat volledig uit vrijwilligers.
We hebben inmiddels een aantal gulle sponsoren, maar nog geld nodig om het Grachtconcert tot het grote succes te maken dat wij voor ogen hebben. We waarderen het zeer als je ons helpt het concert op 23 september nog mooier en beter te maken.
Kijk op Voordekunst.nl/projecten/5777 en doneer, elk bedrag is welkom!
Alvast heel veel dank namens alle vrijwillige organisatoren betrokken bij het Grachtconcert Oud-Zuid

 

Wil jij vrijwilliger worden tijdens het Grachtconcert?

Lijkt het je leuk om ons te assisteren met diverse werkzaamheden tijdens het grachtconcert op 23 september 2017? Wij zijn dringend op zoek naar mensen voor het uitvoeren van diverse taken. Houd je van aanpakken, heb je affiniteit met klassieke muziek? Meld je aan via ons contactformulier en laat ons weten wat jij die dag voor ons zou kunnen betekenen.

De hoofdsponsor is bekend! Libanees restaurant Cedars.

Restaurant Cedars aan de Westlandgracht, heeft ons toegezegd hoofdsponsor te willen zijn voor het grachtconcert. Na veel overleg hebben wij besloten het hele grachtconcert te laten plaatsvinden op deze prachtige locatie aan het water.

Over Cedars

Cedars verwijst naar de cederboom, het nationale symbool van Libanon. De statige cederboom staat voor kwaliteit, kracht, schoonheid en waardigheid. Dit zijn stuk voor stuk elementen die wij in onze gerechten, service en sfeer terug laten komen.

Dit doen wij sinds 2007 met veel genoegen aan de Westlandgracht in Amsterdam. Op onze unieke locatie aan het water, met een zonterras én eigen gratis parkeergelegenheid, hebben we de afgelopen jaren een geweldige groep aan regelmatig terugkerende gasten opgebouwd.

Met onze verbouwing in de zomer van 2016, waardoor Cedars nu ook een cocktailbar en nieuwe loungegedeelte rijk is, hopen we al onze gasten een nog mooiere ervaring te kunnen bieden.  Daarnaast biedt het vernieuwde Cedars een mooie mogelijkheid voor oude en nieuwe gasten om kennis te maken met onze gastvrijheid en zich alzo een middag, avond of nacht in bruisend Beiroet te wanen.